Få den hjälp du behöver med din dödsbostädning

En dödsbostädning är något som görs av en bostad, där personen som bott har avlidit. Du kan få hjälp med en dödsbostädning via Uddevalla Fyndhuset AB. De kan även köpa hela eller delar av dödsboet, samt att de även kan hjälpa till att tömma det. Att städa ur en lägenhet eller hus, där en av dina nära och kära bott, efter de dött, det kan kännas tungt och svårt. Då kan det vara skönt att få hjälp med det.

En städning av dödsbo påminner om hur en flyttstädning går till. Det eftersom att allt i bostaden städas på ett mycket noggrant sätt. Det som skiljer sig är att det inte går att få RUT-avdrag för en sådan städning.

Städning och tömning av dödsbo

En dödsbostädning är bland det sista man gör i den bostad som personen som dött bott i. Om du har en nära anhörig som avlidit, så kanske du känner att du inte orkar eller klarar av att ta hand om vissa delar. Ett sätt att göra det enkelt på, det är att sälja av dödsboet. Det går även att välja att bara sälja delar av det. Du kan få hjälp med att tömma ur hela bostaden samt få det städat, om du väljer att anlita Uddevalla Fyndhuset AB.

Det är ju alltid jobbigt när en anhörig går bort. Att sedan då behöva ta hand om personens bostad, eller dödsbo som det heter, det kan kännas överväldigande och jobbigt. Då är det inte fel att få hjälp med vissa delar!